Gluteenittomat omenakeksit

  • 1 1/2 dl omenakuitua (ylijäämä mehustamisesta)/omenaraastetta
  • 1 1/2 dl mantelijauhoja
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl kanelia
  • 2-3 rkl hunajaa
  • 3/4 dl kookosöljyä
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1/2 kookoshiutaleita
  • Ripaus suolaa


Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Mittaa noin ruokalusikallinen keksitaikinaa, pyörittele palloksi ja aseta leivinpaperille. Litistä pallot noin 1,5 cm paksuisiksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes keksien pinta on saanut väriä.


Anna jäähtyä ja tarjoile glögin, teen tai kahvin kera! 🙂

Omenaglögi
Lisää reseptejä