MEHUISA

Mehuisa on kanava niille jotka rakastavat hitaita aamuja, raikkaita mehuja ja herkullisia smoothieita. Keittiössä blenderin takana hyörii ruokastylisti-valokuvaaja Jasmin Helmi. Mehuisassa jaetaan mehuun ja smoothien liittyviä reseptejä ja vinkkejä satokauden mukaisesti pohjoisista raaka-aineista. Meitä voit seurata joko Facebookin tai Instagramin kautta. Voit jakaa omia mehuvinkkejäsi tai -reseptejäsi #mehuisa-hashtagilla. Nostamme parhaita julkaisuja tileillämme.

Kanavan sponsorina toimii Wilfa Suomi. Wilfa on blenderien ja mehuprässien edelläkävijä ja siksi luonnollinen partneri meidän tuoreelle mehuun keskittyneelle kanavalle. Järjestämme Wilfan kanssa aika ajoin myös erilaisia mehustamiseen ja smoothieihin liittyviä kilpailuja ja tapahtumia. Wilfan tuotteista ja tapahtumista lisätietoa löydät täältä.

Yhteistyö- ja mediakyselyt: info@mehuisa.fi

MEHUN JA SMOOTHIEN SM-KISAT

Wilfa Suomi järjestää vuosittain lokakuussa Mehun ja Smoothien Suomenmestaruuskilpailun I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden 2019 kilpailuohjeet julkaistaan syyskuussa 2019. Vuoden 2018 voittaja palkittiin 2000 euron matkalahjakortilla ja Wilfan tuotepaketilla.

Vuoden 2018 finalistit:

  1. sija: Kaie Hakonen
  2. sija: Rachel Tokola
  3. sija: Heidi Larsen
  4. sija: Anniina Kotiranta

INSTAGRAM