Lehtikaaliavokadodippi

  • 1 1/2 avokaadoa (tai 1 iso)
  • 1 iso lehtikaalinlehti
  • 1 tl limemehua
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl turkkilaista jogurttia
  • 1/2 valkosipulinkynsi
  • korianteria


Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Tarjoile dippivihannesten tai sipsien kanssa.

Persimontomaattisalsa

  • 130 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g paprikaa
  • 1/2 persimoni
  • 1 tl suolaa
  • 1 – 1,5 tl omenaviinietikkaa
  • 1 tl chilihiutaleita
  • ripaus kanelia


Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita 10-15 sekuntia niin, että salsaan jää sattumia. Sopii erinomaisesti taco-sipsien kanssa tai vaikka tortillojen väliin.

Maapähkinädippi

  • 1 1/3 dl maapähkinävoita
  • 3 rkl omenamehua
  • 1/2 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl soijaa
  • 1 1/2 tl omenaviinietikkaa


Mehusta omenoista mehu. Lisää kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Tarjoile kesärullien tai dippivihannesten kanssa!

Detox-shotti
Lisää reseptejä