MEHUISA

Mehuisa on kanava niille jotka rakastavat hitaita aamuja, raikkaita mehuja ja herkullisia smoothieita. Keittiössä blenderin takana hyörii ruokastylisti-valokuvaaja Jasmin Helmi. Mehuisassa jaetaan mehuun ja smoothien liittyviä reseptejä ja vinkkejä satokauden mukaisesti pohjoisista raaka-aineista. Meitä voit seurata joko Facebookin tai Instagramin kautta. Voit jakaa omia mehuvinkkejäsi tai -reseptejäsi #mehuisa-hashtagilla. Nostamme parhaita julkaisuja tileillämme.

Kanavan sponsorina toimii Wilfa Suomi. Wilfa on blenderien ja mehuprässien edelläkävijä ja siksi luonnollinen partneri meidän tuoreelle mehuun keskittyneelle kanavalle. Järjestämme Wilfan kanssa aika ajoin myös erilaisia mehustamiseen ja smoothieihin liittyviä kilpailuja ja tapahtumia. Wilfan tuotteista ja tapahtumista lisätietoa löydät täältä.

Yhteistyö- ja mediakyselyt: info@mehuisa.fi

MEHUN JA SMOOTHIEN SM-KISAT

Osaatko valmistaa täydellisen smoothiebowlin tai pyöräytätkö kenties hetkessä mitä herkullisinta raparperimehua? Tämä kilpailu on sinulle – etsimme Suomen parasta smoothien ja mehun tekijää.

OSALLISTU KILPAILUUN NÄIN:

Jaa reseptisi annoskuvan kera Instagramissa tai Facebookissa tunnisteella #mehuisa. Kilpailu on avoin 23.9.2018 saakka. Jos jaat kuvasi Facebookissa, muista merkitä julkaisusi julkiseksi. Mehuisan Jasmin Helmi testaa yhdessä kilpailutuomariston ja Mehuisa-kanavan vieraiden kanssa kilpailuun osallistuvien reseptejä, joista valitaan neljä parasta mehu- ja smoothieohjetta tekijöineen loppukilpailuun. Arvosteluperusteina ovat maku, terveellisyys, satokausiajattelu ja estetiikka. Mehun ja Smoothien SM-kilpailun finaali järjestetään toista kertaa Helsingin Messukeskuksessa I love me -messuilla 20.10.2018, jossa tuomariston ja suuren yleisön edessä voittaja kruunataan mehun ja smoothien suomenmestariksi. Kilpailua johtavat ammattikokki ja ruokastylisti Alex Nurmi ja Mehuisan ruokastylisti Jasmin Helmi.

1.sija

  • 2000€ matkalahjakortti
  • Wilfa Adagio -mehupuristin
  • Wilfa Classic -aamiassetti (kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin, useita värivaihtoehtoja)
  • Wilfa Power Fuel PF-1200S -tehosekoitin

2.sija

  • Wilfa Adagio -mehupuristin
  • Wilfa Classic -aamiassetti (useita väri- vaihtoehtoja)
  • Wilfa Power Fuel PF-1200S -tehosekoitin

3.sija

  • Wilfa Adagio -mehupuristin
  • Wilfa Power Fuel PF-1200S -tehosekoitin

INSTAGRAM